dimarts, 7 de març del 2017

RECEPTA DE LA SETMANA

Risotto de foie i bolets

INGREDIENTS

1. 250 G. D’ARRÓS

2. 250 G. DE BOLETS FRESCOS

3. ½ CEBA D’UNA MIDA MITJANA, MILLOR DE FIGUERES

4. MIG GOT DE VI BLANC

5. 50 G. DE MANTEGA

6. 100 G. DE PARMESÀ RATLLAT

7. SAL

8. 150 G. DE FOIE FRESC





El primer pas per preparar el nostre risotto es el sofregit.

1. Comencem picant la ceba.

2. Posem la meitat de la mantega a la cassola i la desfem a una temperatura mitjana.

3. Quan estigui la mantega desfeta afegim la ceba i saltegem procurant que no es cremi.

4. Quan la ceba estigui daurada incorporem els bolets salpebrem al gust i ho deixem al foc durant un parell de minuts

5. Quan el bolets deixin anar el gust afegim l’arròs i ho sofregim tot i li afegim el vi blanc

6. Quan veieu que el vi Blanc bull es que l’arròs s ‘està coent

7. Quan l’arròs estigui al vostre punt ja ho tindreu fet




Abans de llegir aquesta recepta heu de saber què heu de posar parmesà.

El risotto de foie i bolets és un tipus d’arròs tradicional a França. El menjar és originari del nord del país. Aquesta recepta en realitat és molt senzilla.




BON PROFIT DE PART DE LA CANALLA .CAT!!!!!!!



Periodistes de la secció de cuina::MARCEL CUGAT, JAN MONJONELL, BENICIO MARTINEZ I ORIOL LUPIÓN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada