dijous, 30 de març del 2017

JORNADA SOLIDÀRIA CORO SAFARI A SANT ANTONI DE VILAMAJOR

Periodista de la secció de cultura, Erola.

El proper dia 1 d'abril a Sant Antoni de Vilamajor de 21:00 a 23:30 haurà una gran mobilització de gent per organitzar una jornada solidària i recollir el màxim d'ajuts pel projecte CORO SAFARI de la fundació NZURI DAIMA.

 Es faran diferents actes on hi podran participar des dels més petits fins els més grans. Hi haurà un seguit d'activitats de lleure programades, xerrades explicatives del projecte CORO SAFARI i diferents concerts que es faran per tancar la jornada en El Patronat de Sant Antoni de Vilamajor. 

El mateix dia 1 d’abril es sortejarà la Panera Solidària, elaborada amb la col·laboració del comerç del poble amb l’objectiu de premiar a tots aquells que solidàriament hagin comprat la seva butlleta. 

El 100% dels diners recollits a la jornada solidària aniran destinats a la fundació Nzuri Daima (www.nzuri-daima.org). 

CORO SAFARI neix a una escola/orfenat d’Entebbe (Uganda), on conviuen més de 270 nens que venen de situacions realment extremes; pobresa, explotació, abusos, marginació...

 L’orfenat, que no comptava amb els recursos necessaris per poder cobrir les necessitats de tots aquests nens i nenes, va decidir crear el Coro Safari, una coral que els va fer il·lusionar, somiar, oblidar i agafar forces per tirar endavant a través de la música. L’estiu passat Coro Safari va aconseguir que 30 nens i nenes viatgessin a Espanya per fer una gira de concerts on amb el suport de grans artistes com Alejandro Sanz o el grup català Txarango, van poder mostrar al món la feina feta tot buscant padrins pels nens i nenes de l’orfenat d’Entebbe.

Grups que participaran en el concert:

 Ojo de Buen Cubero

 9 Son

 Les absentes

 Raska

 PD Pausa

Preu: 10 euros amb consumició inclosa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada