dilluns, 20 de març del 2017

Higiene Postural "El Blog de la Motxi"

Periodistes de la secció de Cultura: Olivia, Júlia i Adriana.
Durant la setmana cultural vam fer un taller de salut postural. Van venir un parell d’infermeres a explicar-nos com ens hauríem de col·locar per no fer-nos mal a l’esquena. Ens van donar un quadern per fer exercicis i per comprovar si havíem entès les seves explicacions i un punt de llibre. A l’acabar ens van donar una última informació. El blog de la motxi.

Aquest blog d’higiene postural infantil però entusiasma tant a grans com a petits. La Motxi és el personatge eix vertebrador de programa d’Higiene postural infantil d’ADAPTADA.

Entreu a la web: Aquí


Jocs, fitxes,interrogants i respostes,dibuixos,concursos…aprendre d’una forma lúdica i senzilla.El Blog serveix per reforçar els continguts treballats als tallers de la Motxi,durant la resta de curs.Hi ha un taller d’higiene postural per a cada cicle de primària. Els continguts del taller són els mateixos però canvia la metodologia per adaptar-la a l’edat dels alumnes.

Voleu mes informació? Contacteu directament amb nosaltres a info adapta.cat o trucant al 638161735.A nosaltres ens va agradar molt el taller del blog de la motxi , a més ens van explicar moltes postures que estan bé per la nostre salud.

VA SER MOLT DIVERTIT !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada