Periodistes: Jada, Mar i Èrika
Estris:
Les mans netes per amassar
1 cullera
1 bol gran
1 curró
Ingredients:
100g d'aigua
25g de llevat fresc
25g d'oli
200g de farina de força
1/2 cullareta de sal
mozzarella ratllada
tomàquet fregit
1 cullaradeta d'orenga
Preparació:
1. Escalfem l'aigua a 375ºC 1 min.
2. Afegim llevat i removem
3. Introduïm la farina i la sal i amassem amb les mans.
4. Formem una bola i deixem reposar en un bol tapat amb paper film 30 o 60 min.
5. Estirem amb el corró donant forma rodona.
6. Escalfem el forn a 200ºC.
7. Farcim la massa de pizza amb els ingredients que volem. Posem la mozzarella i l'orenga fins que estigui feta al gust.
8. La fiquem al forn.
9. La treiem del forn i la gaudim. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada