dilluns, 11 de febrer del 2019

Parcs d'atraccions d'Europa


Els 5 millors parcs d’atraccions d’Europa 

Periodista:Adrián.

1.Disneyland París: És el parc d’atraccions més visitat del continent europeu ,compte amb 5 zones temàtiques ( Fantasyland, Frontierland,Tomorrowland, Adventureland i Main Street USA ) que recorren part de les pel·lícules més memorables de la factoria Disney i proposen escenaris que van des de ciutats del futur fins a castells encantats passant per vells temples abandonats.

2.Efteling: Efteling ens proposen un recorregut pels contes de fades més populars de la nostre infància a través de quatre regnes plens d’atraccions, fantasia i moltes sorpreses.

3.Europa Park: És un dels parcs d’atraccions més gran i popular de tota Europa. Està dividit en 18 àrees temàtiques, cada una d’elles dedicada a un país d’Europa. 


4.Jardins Tolivo: El parc combina zones ajardinades i bosc amb boniques atraccions i gran quantitat d’espectacles.

5.Portaventura: És un enorme parc temàtic que ens proposa una visita per cinc exòtics països: China, Polinesia, Méxic, el llunyà Oest i la costa ibèrica. Ferraryland és un nou parc que ens traslladarà al món del motor.

Us recomano anar-hi és molt xulo.

2 comentaris:

  1. Tolivo no existeix a google

    ResponElimina
  2. podries com a mínim afegir les ubicacions de cada arc, les webs per consultar horaris i preus... una entrada molt pobre de contingut.

    ResponElimina