dimecres, 24 d’octubre del 2018
Patís de llimona
Periodistes:Anna i Lucía
Ingredients:
1 iogurt de llimona
Sucre
Farina
Llevat
3 ous
1\2 llimona
Utensilis:
1 bol o un recipient profund
Una espàtula o cullera
Una safata de forn
Un motlle de pastís
Un ratllador
Un escuradents
Un exprimidor
Preparació:
Primer agafa el iogurt de llimona i fica –ho al bol . Després amb el mateix recipient del iogurt posa-hi 2 dosis de sucre i 3 de farina . Remenem amb l’espàtula o cullera i posarem els 3 ous . Exprimirem la 1\2 llimona i posarem el suc en el bol i ratllarem la pell de la llimona que hem exprimit . Posem el llevat i remenem fins que estigui tot ben integrat . Engeguem el forn i el posem a escalfar a 160º, mentre s’escalfa el forn agafem el motlle de pastís i hi posem la massa que hem preparat . Agafem el motlle i el posem al forn amb la safata a sota i ho deixem fins què estigui inflat i una mica torrat . Quan creiem que ja està agafem l’escuradents i punxem el pastís. Si l’escuradents surt net vol dir que està fet, i si surt una mica brut vol dir que l’has de deixar una mica més. Quan ja estigui fet el deixem refredar .
I ja està llest!
Aquesta recepta també es pot fer amb altres cítrics .
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada