dimecres, 24 d’octubre del 2018

Creps de xocolata


Periodistes: Júlia i Edurne

-Ingredients:
250g de farina
150cl de llet
1 ou
1 pessic de sal
Nutella (Opcional)
Mantega (Quantitat suficient per escampar-la al recipient)



-Utensilis:
Un bol o recipient mesurador de 500cl.
Una paella o crepera


-Preparació:

1-Agafa la paella o crepera i deixa-la escalfar.
2-Mentre s’escalfa fem la massa dels creps.
3-Amb el recipient mesurador posa-hi els 250g de farina, els 150cl de llet, l’ou i la sal. Ara remena la massa i deixa-la reposar una estona. Mentre reposa afegeix la mantega a la paella o crepera. Quan ja ha reposat i la mantega s’ha desfet, posem la massa a la paella o crepera i escampa-la bé. Quan ja estigui daurada dels costats li pots donar la volta i quan ja vegis que estigui cuita ja la pots treure i després li afegeixes la xocolata ( opcional ). Llest, ja te’ls pots menjar.

Bon profit !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada