Periodistes: Arlet i Gal·la
Ingredients:
Farcit:
100 mil·ligrams de nata
160 grams de xocolata blanca
Magdalenes:
110 grams de mantega a temperatura ambient
90 grams d’oli de girasol
200 grams de sucre
4 ous
200 grams de farina
Buttercream : (crema de mantega)
300 grams de mantega
60 grams de llet condensada
300 grams de xocolata blanca
Recepta pas a pas 😀
1. Comencem la recepta posant la nata en una cassola i escalfant-la a foc mitjà
2. Quan bulli l’apartem del foc i hi afegim la xocolata blanca. Remenem perquè la xocolata es desfaci completament.
3. La posem a un paper film tocant la superfície. La reservem a temperatura ambient mentre seguim amb la resta de preparacions.
4. Seguim amb el “pa de pessic” dels cupcakes. Batre durant 5 minuts amb una batedora elèctrica, la mantega (a temperatura ambient), l’oli i el sucre. Hem d’aconseguir una barreja esponjosa i blanquinosa. Podem fer-ho a mà, però els cupcakes no quedaran flonjos.
5. Després, hi afegirem els ous un a un. No incorporarem el següent fins que l’anterior no estigui totalment integrat.
6. Finalment, hi afegim farina tamisada.
I en aquest punt batem a mínima potència i preparem just quan la farina tamisada s’hagi integrat. És important no batre en excés en incorporar la farina o quedaran uns cupcakes molt secs.
7. Posem la massa en les càpsules i les enfornem durant 15 minuts a 180oC amb escalfor per sobre i per sota sense ventilador.
8. Fora del forn deixem que es refredi completament a sobre d’una reixeta.
9. Amb l’eina per treure el cor a les pomes fem un forat i en guardem els “taps”.
10. Posem el farcit que havíem reservat a una màniga pastissera.
11. Farcim l'interior dels cupcakes i finalment els hi posem la “tapa” que els havíem tret.
12. Per a la butter cream comencem fonent la xocolata blanca al bany maria o al microones.
13. Després, batem amb una batedora elèctrica la mantega fins hagi blanquejat. És a dir, hagi perdut el color groc i tendeixi a color blanc . En aquest cas no és necessari que la mantega estigui a temperatura ambient.
14. Hi afegim la xocolata blanca SOBRETOT!!! Que no estigui massa calenta perquè no es desfaci la mantega.
15. Tornem a batre perquè s'integrin tots els ingredients i posem la barreja 15 minuts a la nevera per què s’endureixi una mica.
16.Batem de nou i veurem com la butter cream elmusiona i es torna molt esponjosa però ferma.
17. És el moment de fer volar la imaginació! Jo vaig separar la crema de mantega en tres i la vaig tenyir de verd vermell i blanc.
Vaig posar la crema a una màniga pastisseria.
Espero que us llepeu els dits!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada