1: JAVELINA, consisteix en tirar un pal de goma i intentar arribar al  màxim de lluny possible.

2: SALT D'ALÇADA, com diu el nom has de saltar un obstacle i cada cop és més alt.

3: SALT DE LLARGADA, hi ha dues cordes a una distància curta, tu saltes i on arribis poses una marca.  Si algú salta més lluny posen la marca on hagi arribat.

4: TRIPLE SALT, és una coordinació de peus que es fa dreta, dreta, esquerra, dreta o al revés i saltar tant lluny com puguis.

5: CURSA DE MARXA ATLÈTICA, consisteix a fer una cursa en què sempre has de tenir un peu a terra, molta gent anima a qui vol que guanyi. De vegades els mestres fan la cursa.

6: CURSA DE VELOCITAT, a la cursa has d'intentar anar el més ràpid que puguis fins a la meta. Els mestres també la fan.

LLOC:  Antigament se celebrava a l’esplanada de sorra, que actualment es fa servir de pàrquing pels cotxes. Avui dia se celebra al camp de Futbol del Vilamajor.

PARTICIPANTS: Participen alumnes i mestres de tota l'escola.

PREMIS: Quan acaben les olimpíades els mestres donen una medalla a tots els alumnes.

CURIOSITATS: Quan l'escola va fer els 25 anys dels Jocs Olímpics, va venir la Maria Vasco a celebrar que havia guanyat la medalla de bronze a la cursa de marxa atlètica als Jocs Olímpics d’Austràlia. La Maria va donar a tots els alumnes unes fotografies signades per ella.

María del Monte Vasco Gallardo va néixer a Viladecans el 26 de desembre de 1975. És una ex atleta catalana especialista en proves de marxa atlètica.