Periodistes: Jana i Ainhoa
Per a fer aquests croissants necessiteu:
ESTRIS
Una Cullera petita
Un Ganivet
Un bol
Una forquilla
Paper de forn
Safata de forn
Pinzell de cuina
INGREDIENTS
Pasta de full
Nocilla o nutela
Dos ous
Sucre glaç (opcional)
PASSOS
1. Agafem la pasta de full i la
tallem en forma de sanefa triangular.
2. Un cop tallada, agafem la cullera petita i li posem una miqueta de nocilla o nutela en el centre a dalt i a baix, i ho emboliquem donant-li forma de banya.
3. Agafem al bol i trenquem els ous a dins i els batem amb la forquilla.
4. Tot seguit escampem l'ou amb el pinzell de cuina per sobre del croissant.
5. Després poseu els croissants a sobre d'un paper de cuina, dins la safata. Ho posem al forn a 180 graus durant 24 min
6. Després ho traieu del forn i, si voleu, li podeu posar sucre glaç.
ARA PODEU GAUDIR DELS VOSTRES DELICIOSOS
CROISSANTS!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada