divendres, 3 de juny del 2022

UNA RECEPTA DE CROISSANTS

Periodistes:  Jana i Ainhoa

Per a fer aquests croissants necessiteu:

ESTRIS

Una Cullera petita

Un Ganivet 

Un bol

Una forquilla

Paper de forn

Safata de forn

Pinzell de cuina

INGREDIENTS

Pasta de full

Nocilla o nutela

Dos ous

Sucre glaç (opcional)

PASSOS

1.  Agafem la pasta de full i la tallem en forma de sanefa triangular.

2.  Un cop tallada, agafem la cullera petita i li posem una miqueta  de nocilla o nutela en el centre a dalt i a baix, i ho emboliquem donant-li forma de banya.

3.  Agafem al bol i trenquem els ous a dins i els batem amb la forquilla.

4.  Tot seguit escampem l'ou amb el pinzell de cuina per sobre del croissant.

5.  Després poseu els croissants a sobre d'un paper de cuina, dins la safata. Ho posem al forn a 180 graus durant 24 min

6.  Després ho traieu del forn i, si voleu, li podeu posar sucre glaç.

 

ARA PODEU GAUDIR DELS VOSTRES DELICIOSOS CROISSANTS!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada