Periodistes: Raquel B i Paula G
Ingredients
3
mesures de iogurt amb farina.
1
mesura de iogurt amb oli.
Essència
de vainilla.
1
mesura de iogurt amb sucre.
1
sobre de llevat en pols.
Mantega.
3
ous
Materials
1
bol gran
1
recipient alt
1 batedor de mà
1 batedora elèctrica
1
ratllador
1
colador
1
motlle
Com
es fa?
2
Separem els rovells de les clares i tirem els rovells al bol i les clares al
recipient alt.
3
Aboquem el iogurt en el bol i reciclem el motlle.
4 El
mateix motlle de iogurt, l’omplim de
sucre i ho barregem tot.
5 El
recipient del iogurt l’omplim d’oli i el tirem al bol.
6
Ratllem la pell de la llimona però només la part groga i ho barregem tot.
7
Tirem un raig d’essència de vainilla i ho barregem tot.
8
Agafem el colador i tirem els tres gots de farina i el sobre de llevat i
remenen bé.
9
Agafem la batedora elèctrica i batem les clares a punt de neu.
10 Afegim
les clares a tota la resta i barregem bé.
11
Ho tirem al motlle i ho fiquem al forn durant 45 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada