dijous, 14 d’octubre del 2021

Recepta Pa De Pessic

Periodistes: Raquel B i Paula G


Ingredients 

1 iogurt de llimona.

3 mesures de iogurt amb farina.

1 mesura de iogurt amb oli.

Essència de vainilla.

Ratlladura d’una llimona sencera.

1 mesura de iogurt amb sucre.

1 sobre de llevat en  pols.

Mantega.

3 ous

 

Materials

1 bol gran

1 recipient alt

1 batedor de mà

1 batedora elèctrica

1 ratllador

1 colador

1 motlle

 

 

Com es fa?

 1 Precalentem el forn a 180 graus i posem mantega al motlle.

2 Separem els rovells de les clares i tirem els rovells al bol i les clares al recipient alt.

3 Aboquem el iogurt en el bol i reciclem el motlle.

4 El mateix motlle de  iogurt, l’omplim de sucre i ho  barregem tot.

5 El recipient del iogurt l’omplim d’oli i el tirem al bol.

6 Ratllem la pell de la llimona però només la part groga i ho barregem tot.

7 Tirem un raig d’essència de vainilla i ho barregem tot.

8 Agafem el colador i tirem els tres gots de farina i el sobre de llevat i remenen bé.

9 Agafem la batedora elèctrica i batem les clares a punt de neu.

10 Afegim les clares a tota la resta i barregem bé.

11 Ho tirem al motlle i ho fiquem al forn durant 45 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada