dimarts, 9 de març de 2021

"Tortitas"

 Periodistes: Pol i Minerva

Ingredients:

Per a 12 unitats,

- 200g de farina de reposteria

- 1 sobre de llevat

- 1/2 cullerada de sal

- 50g d'oli de girasol

- 30g de sucre

- 300g de llet

- 2 ous

- mantega (per pinzellar la paella)


Procediment:

1. Barrejar els sòlids com la farina, llevat, sal i sucre.

2. Un cop barrejats els sòlids, barregem els líquids a part com l'oli de girasol, la llet, els ous. 

3. Quan els ingredients estan tots barrejats els deixem reposar 10 minuts a la nevera abans de ser utilitzada.

4. Agafem una paella i hi escampem mantega.

5. Hi aboquem una mica de massa. Quan a la massa hi comencen a sortir bombolletes és hora de girar la "tortita".

6. La treiem de la paella i les servim en un plat. Podem decorar-ho com vulguem: nata muntada, caramel líquid, ...


A gaudir!

Cap comentari:

Publica un comentari