Periodistes: Pol i Minerva
Ingredients:
Per a 12 unitats,
- 200g de farina de reposteria
- 1 sobre de llevat
- 1/2 cullerada de sal
- 50g d'oli de girasol
- 30g de sucre
- 300g de llet
- 2 ous
- mantega (per pinzellar la paella)
1. Barrejar els sòlids com la farina, llevat, sal i sucre.
2. Un cop barrejats els sòlids, barregem els líquids a part com l'oli de girasol, la llet, els ous.
3. Quan els ingredients estan tots barrejats els deixem reposar 10 minuts a la nevera abans de ser utilitzada.
4. Agafem una paella i hi escampem mantega.
5. Hi aboquem una mica de massa. Quan a la massa hi comencen a sortir bombolletes és hora de girar la "tortita".
6. La treiem de la paella i les servim en un plat. Podem decorar-ho com vulguem: nata muntada, caramel líquid, ...
A gaudir!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada