dilluns, 1 d’abril del 2019

El reciclatge


Periodistes: Júlia, Judith i Arnau
El reciclatge és una necessitat mediambiental. Avui en dia generem molts residus, per això és important saber fer una bona gestió d'aquests residus. Gràcies al reciclatge, aconseguim:

1. Estalviar matèries primeres: perquè el paper i el cartró, el vidre, els envasos de plàstic o de metall poden reutilitzar-se una i una altra vegada.
2. Estalviar aigua i energia: perquè consumim menys si fabriquem productes nous a partir de materials recuperats i reciclats a partir de matèries primeres.

Entrevistes:

Què és per vosaltres el reciclatge?      

Marc de 3r: Per mi el reciclatge és necessari per la natura i perquè no es morin els animals. Si contaminem el mar els peixos es mengen la contaminació i es posen malalts o es moren.
Anna de 4t: El reciclatge és recollir el món i posar la brossa als contenidors que  toquen. És molt important reciclar  perquè sinó els animalets poden sortir ferits.
Jorgina de 5è: Per mi el reciclatge és no contaminar el món perquè no morin els animals, i la capa d’ozó no s’obri més. Espero que les persones que encara contaminen mirin la canalla i aprenguin a reciclar.
Marçal de 6è: El reciclatge és una cosa que s’hauria de fer molt més per no perjudicar els animals.
Martí,professor de 5è: Per mi el reciclatge és la responsabilitat de cada individu amb la societat i el planeta. Tenint en compte que la societat actual utilitza l’embolcall per gairebé tots els productes que es venen, la responsabilitat, com a consumidors, és intentar que l’efecte en el medi ambient sigui el mínim. Per altra banda els governs haurien de ser responsables o les empreses, ja que ells són els que decideixen embolicar la majoria dels seus productes i generar més rebuig.

ESPEREM QUE RECICLEU!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada