Periodistes: David i Daniel
- 300 gr de farina
- 300 ml d’oli d’oliva
- 300 gr de sucre
- 6 ous
- 3 cullerades de llevat química(pol de fornejar)
- colorant de colors de l’arc de Sant Martí(vermell, blau, verd, taronja, groc i lila.
- 2 cullerades d’aroma de vainilla
- per la cobertura:
- 200 gr de nata
- 500 gr de formatge en crema
- 200 gr de sucre glaç
Passos a seguir:
1-Posa a dins del bol oli d’oliva i el sucre morè i barreja-ho.
2-Afegeix els 6 ous d’un en un i barreja-ho tot bé.
3-A continuació, afegeix la farina a poc a poc i el llevat segueix-lo barrejant.
4-Afegeix l’aroma de vainilla i remena-ho tot fins a tenir una barreja homogènia.
5-Reparteix la massa en 6 bols posant la mateixa quantitat en cada un.
6-Possa un colorant alimentari diferent a cada bol, de manera que cada un tingui un color.
7-Barreja bé les masses perquè el colorant quedi integrat.
8-Cou al forn a 180º durant 20 minuts.
Bon profit!
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada