Quallada de xocolata picant
Ingredients:
375 gr de llet
50 gr de nata
65 gr de xocolata 70% cacau
15 gr de sucre
1 sobre de quallada en pols
1/2 cucharadeta de flocs de caiena
Elaboració
1-Barrejar el
sobre de quallada amb un got de llet freda. Escalfar la resta de la llet amb el
sucre i la nata liquida.
2-Quan estigui
a punto de bullir, afegir la quallada barrejada amb la llet i portar de nou a
ebullició, a foc baix.
3-Tan aviat
comenci a espessir, afegir la xocolata tallada en trocets petits i barrejar amb
la ajuda de un remenador de ma fins que es foni completament.
4-Retirar del
foc i afegir-hi els flocs de caiena.
5-Preparar els
gotets o motllos a utilitzar i escudellar la barreja.
6-Deixar reposar a temperatura ambient fins que estiguin freds i després al menys un parell de hores a la nevera.
6-Deixar reposar a temperatura ambient fins que estiguin freds i després al menys un parell de hores a la nevera.
7-Servir la
quallada com si fos un flam acompanyada de una mica de nata muntada. 30min.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada