divendres, 2 de març del 2018

periodistes: Kaley Sesé i Selene Ramos 
Quallada de xocolata picant
Ingredients:
    375 gr de llet
    50 gr de nata
    65 gr de xocolata 70% cacau
    15 gr de sucre
    1 sobre de quallada en pols
    1/2 cucharadeta de flocs de caiena
Elaboració

1-Barrejar el sobre de quallada amb un got de llet freda. Escalfar la resta de la llet amb el sucre i la nata liquida.
2-Quan estigui a punto de bullir, afegir la quallada barrejada amb la llet i portar de nou a ebullició, a foc baix.
3-Tan aviat comenci a espessir, afegir la xocolata tallada en trocets petits i barrejar amb la ajuda de un remenador de ma fins que es foni completament.
4-Retirar del foc i afegir-hi els flocs de caiena.
5-Preparar els gotets o motllos a utilitzar i escudellar la barreja.
6-Deixar reposar a temperatura ambient fins que estiguin freds i després al menys un parell de hores a la nevera.
7-Servir la quallada com si fos un flam acompanyada de una mica de nata muntada.        30min.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada