dijous, 1 de desembre del 2016

MONSTRE DE SANDWICH

Ingredients:
Pa de motlle
Olives farcides de pebrot vermell
Gall dindi
Formatge a llesques
Maionesa
Pebrot vermell
Altres:
Escuradents
                                                              
                                                               PREPARACIÓ:
1.Agafem dues llesques de pa (forma rodona)
2.Untem amb maionesa les llesques de pa.
3.Agafem una llesca de formatge i tallem els costats de la llesca amb forma inregular per fer les dents.


4.Repartim el pas 3 amb una llesca de gall dindi.
5.Posem el gall dindi i el formatge sobre la maionesa.
6.Posem el gall dindi i el formatge sobre la maionesa.
7.Agafem dues olives i a cada una li clavem un escuradents.
8.Clavem els escuradents al “Sandwich”.


Estela Garcia i Paula Hilla, secció de cuina de lacanalla.tk 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada