dilluns, 10 d’octubre del 2016

Inagurem la Canalla

A dia 10 d’octubre de 2016 ens plau comunicar-vos que reunits en assemblea, els nens i les nenes del taller de periodisme hem creat la nostra redacció particular. Un equip de persones que treballarem colze a colze per tirar endavant un setmanari, que després de moltes discussions, hem anomenat “La Canalla”. Per què el nom de “La Canalla”? doncs perquè hem pensat que resumia molt bé el concepte de setmanari escrit per nens.


Si regirem el diccionari trobem que canalla és sinònim de mainada, paraula que significa: agrupació de gent armada, organitzada sota un comandant i al servei del príncep, del rei o d'un baró, de manera permanent. Nosaltres serem gent armada no obstant sense cap arma mortífera ja que no ens agrada la violència però si amb armes com llapis, bolígrafs, ordinadors portàtils, micròfons, tauletes, càmeres i la nostra llibreteta de periodistes que la periodista Mireia Vicente ens va dir que havíem de dur sempre amb nosaltres. No se sap mai on pot aparèixer una notícia. I si serem una agrupació sota uns comandants, en aquest cas una directora i un director, la Mar i el Martí i amb un objectiu molt clar, estar al servei no d’un príncep o d’un rei sinó al de la comunitat educativa; nens i nenes, pares, mares, mestres, monitors, psicòlegs, secretàries... i els informarem del què passa a l’escola, tant a l’interior com a l’exterior, sempre des d’una perspectiva local.

Així doncs ens hem organitzat en un consell de redacció on ens reunim setmanalment la totalitat dels membres del taller i que hem dividit en 4 seccions de treball.

-Cuina
-Esports
-Cultura
-Entrevistes

Si en voleu saber més només haureu d’estar ben atents i atentes a les nostres publicacions. No deixeu de seguir a la Canalla!!


*Volem agrair a la Mireia Vicente del departament d’esports de TV3 la seva col·laboració en els coneixements previs del taller i en l’assessorament que ens va donar per engegar els motors de la nostra redacció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada