Periodistes: Jana i Michel
Ingredients per les galetes:
- 2 tasses de farina (280g)
- 1/2 tassa de sucre (100g)
- 125g de mantega
- 1 ou
- 1 culleradeta d'essència de vainilla (opcional)
- 1 pot de dolç de llet o encenalls de colors per decorar
- 2 tasses de farina (280g)
- 1/2 tassa de sucre (100g)
- 125g de mantega
- 1 ou
- 1 culleradeta d'essència de vainilla (opcional)
- 1 pot de dolç de llet o encenalls de colors per decorar
Ingredients per les natilles:
. 6 ous.
. 1 litre de llet.
. Una branca de canyella.
. Una culleradeta de sucre de vainilla.
. Una cullerada sopera de farina de blat de moro.
. 6 cullerades soperes de sucre.
. Canyella en pols.
Preparació:
Barrejar tots els ingredients de les galetes, fer-ne una massa homogènia, donar-hi forma i enfornar-ho durant 15 minuts.
Per preparar les natilles fem el següent:
4. Amb el foc prou baixet anem afegint a la llet que teníem reservada ( poquet a poquet ) fins que agafi la consistència que vulguem aconseguir. Una pista és que les bombolles que s’havien fet han desaparegut. S'ha de remenar suaument i no ha de bullir perquè es tallen.
5. Quan obtinguem la consistència que ens agradi ho avoquem a una safata i escampem la canyella en pols.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada