dimecres, 16 d’octubre del 2019

Recepta dels Panallets

Periodistes: Blanca i Jana.

La nostra amiga fa uns panellets molt bons .
Us recomanem fer-los ara que s’acosta la castanyada.
INGREDIENTS
1Kg d’ametlla moguda
800g de sucre
250g de patata
2 ous
Pinyons, xocolata, coco i ametlla picada.
En una olla i posem aigua a escalfar, al moment que comenci a arrencar al bull tirem les patates que prèviament les hem rentat. Quan estiguin cuites les retirem i les escorrim, i les deixem refredar. Aquestes les pelem i les aixafem amb una forquilla fent com un puré. Agafem un vol, barrejem la patata amb el sucre fins quedar una massa fina. A continuació anem afegint l’ametlla moguda quedant una massa compacte. Un cop tenim la massa, la deixem reposar 2h tapada en un lloc fresc .
Batem els ous en un plat i amb un altre plat hi posem els pinyons o altre ingredient (xocolata, coco, ametlla picada). Amb la massa ja a punt, preparem les boles donant forma rodona o allargada, afegim els pinyons o altre ingredient i ho passem per l’ou perquè quedin enganxats.
Escalfem el forn a 180 graus, els enfornem durant 15 minuts o fins que es vegin daoradets. Els treiem i els deixem refredar.
Ja tindrem els panellets.
BON PROFIT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada