dimecres, 20 de febrer del 2019

Els tres clàssics seguits a Espanya

Periodistes: Gerard i David
El futbol club Barcelona i el real Madrid s’enfrontaran en tres ocasions al llarg de tres setmanes. Les dates seran aquestes:
1) El passat 6 de febrer es va jugar el futbol club Barcelona vs real Madrid a les nou del vespre. Van quedar 1-1 al camp nou, els gols van ser de Lucas Vázquez al minut 6 i el gol del futbol club Barcelona va ser de Malcom Filipe Silva de Oliveira que va ser al minut 57 que va suposar l’empat del futbol club Barcelona al final el partit va quedar en empat real Madrid 1-1 futbol club Barcelona així va quedar el primer clàssic dels tres que hi havien.
2) El 27 de febrer a les nou del vespre s’enfrontaran a la tornada de la copa de Rei el Madrid i el Barça per veure qui es classificarà per la final de la copa del Rei, serà a l’estadi del Madrid, que és el Santiago Bernabéu.
3)El 2 de març es jugarà el Madrid-Barça, que aquest és partit de lliga a un quart de nou del vespre. Aquesta vegada es jugarà al Santiago Bernabéu.
Casualment el passat 6 de febrer va ser l´aniversari del president del futbol club Barcelona, Josep Bartomeu, des d’aquí el felicitem!!!!!!!!!!!!