dimecres, 16 de gener del 2019

El pastís de l'Íngrid


Periodistes: David i Daniel


Ingredients:

- 300 gr de farina

- 300 ml d’oli d’oliva

- 300 gr de sucre

- 6 ous

- 3 cullerades de llevat química(pol de fornejar)

- colorant de colors de l’arc de Sant Martí(vermell, blau, verd, taronja, groc i lila.

- 2 cullerades d’aroma de vainilla

- per la cobertura:

- 200 gr de nata

- 500 gr de formatge en crema

- 200 gr de sucre glaç



Passos a seguir:



1-Posa a dins del bol oli d’oliva i el sucre morè i barreja-ho.

2-Afegeix els 6 ous d’un en un i barreja-ho tot bé.

3-A continuació, afegeix la farina a poc a poc i el llevat segueix-lo barrejant.

4-Afegeix l’aroma de vainilla i remena-ho tot fins a tenir una barreja homogènia.

5-Reparteix la massa en 6 bols posant la mateixa quantitat en cada un.

6-Possa un colorant alimentari diferent a cada bol, de manera que cada un tingui un color.

7-Barreja bé les masses perquè el colorant quedi integrat.

8-Cou al forn a 180º durant 20 minuts. 



Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada