dimecres, 21 de novembre del 2018

Cupcakes de vainilla

Periodistes: Janet i Paula
APRÈN   A   FER   CUPCAKES   DE   VAINILLA
Per la massa:
125gr de mantega sense sal
125gr de sucre blanc
2 ous
125gr de farina
 llevat
 essència de vainilla
2-3 cullerades de llet

Per el frosting de mantega:
110gr de mantega sense sal
60gr de llet
500gr de sucre glass
1cullerada de vainilla

Passos:
1 Comencem fent el frosting de mantega. En un bol batrem la mantega amb unes
varilles elèctriques uns 4 min, fins que aconseguim una textura cremosa i una mica més clara.

2 Afegir la llet i l’essència de vainilla i remenem , agreguem el sucre glass a poc a poc i anem batin fins que s’incorpori a la massa . Deixem refredar a la nevera mentre fem la massa dels cupcakes.
3 Precalentem el forn a 180graus i preparem una safata amb les 12 càpsules de paper.
4 Incorporem el sucre, els ous, i l’essència de vainilla. Agreguem la farina ja remenada amb el llevat, a poc a poc i batim fins que la mescla sigui homogènia.
5  Si veiem que la massa queda molt espessa afegim unes cullerades de llet (opcional). Repartir la massa amb una cullerada de gelat  a la càpsula de paper i fornejar uns 20 min.
6 Deixar refredar a la mateixa safata uns 5 min i després posar-ho en una reixa perquè el cupcake s’acabi de refredar  completament.
7 Quan estiguin freds podrem decorar-los posant el frosting en una màniga pastissera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada