dimecres, 31 d’octubre del 2018

Futurs artistes a infantil

 Periodistes: Gerard, David, Víctor i Diego
ELS NENS I NENES DE P3 I P4 FAN UN MONSTRE.


Els nens i nenes de las classes P3 han confeccionat un monstre de paper. Un cop han acabat d’esmorzar, els de P4 enganxen els papers que donen forma al monstre de colors. Aquest monstre s’utilitza per conèixer les emocions. Cada emoció té el seu color. El podem trobar al costat de les escales de P3 i P4.

NOVA CASETA DE FUSTA A P3 I P4.

A la classe de P3 i P4, la classe farigola, tenen una caseta que els hi va fer un fuster a l’estiu. A dins la caseta està tot fosc, tenen tauletes de llum i els nens i les nenes s’ho passen molt bé. L’habitatge està fet de fusta, tenen una mena de pots de plàstic de colors amb líquid i, quan encenen els llums de les tauletes, es veu el líquid del color del pot. Acostumen a jugar-hi a la tarda. Al matí fan conversa amb anglès amb l’Isma.



ELS NENS DE P5 ES FAN GRANS.

A la classe de P5,han fet un mural molt natural i divertit.

El dimecres 10 d’octubre del 2018 van començar a fer moltes manualitats a la classe de P5.Els nens i nenes ja van comença a fer molta feina.

La professora de P5, la Rosa, ens ha dit a la canalla que de mica en mica van millorant molt, fan molts reptes i la majoria de vegades ho fan molt bé i s’ho passen genial. ESTAN CREIXENT.


 
LES CARPETES DE P3 I P4. 

Els nens i nenes de P3 i P4 estan fent unes carpetes molt impressionants amb esponges, pinzells i pintures per classificar totes les seves fitxes a final de curs. Les estan fent al passadís davant de la porta de p4 al costat del monstre de colors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada